Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 Kommende arrangementerGennemførte arrangementerDansk BetondagTemadag  
Nye møder ?
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

Kommende arrangementer

Anvendelse af genbrugsbeton
Kom og hør om de teknologiske muligheder der for at genbruge og genanvende beton samt de udfordringer som ligge i de normer og standarder, lovmæssige forhold, og ikke mindst økonomiske forhold. Endvidere vil der være mulighed for at høre beton-branchens ambitioner om genanvendelse og nyt fra et demonstrationsprojekt.

Tilmelding

læs mere
Gå-hjem-møde hos 2 førende BETON virksomheder i Ringsted: DK Beton A/S og Modulbad
Palle Nielsen, Salgskonsulent, DK Beton A/S, Ringsted vil fortælle om flydende færdigbeton, bla den nye betontype DK Frost. Finn Bjørn-Hansen, Salgschef Modulbad, Ringsted vil fortælle om Præfabrikerede badeværelser.

Tilmelding

læs mere
Udviklingen og de nye byggerier og anlæg i Køge - en rundtur i området med fokus på beton

På dette møde skal vi høre om nogle af de mange projekter som Køge Kyst A/S som byggekoordinator er i gang med og se hvordan beton er indbygget i de enkelte projekter.


læs mere
Gå-hjem-møde: Nye metoder til overvågning og monitorering af betonkonstruktioner
Nye trådløse teknologier åbner et væld af muligheder for at overvåge og monitorerer beton, både under udførsel og i konstruktionens levetid. Kom og hør mere om fremtidens muligheder, der gør det muligt at øge produktiviteten i betonverdenen.
  
Tilmelding

læs mere
Betonreparation og -renovering 2018.  
Programmet for Reparation og -Renovering 2018 er alsidigt sammensat og det er forventningen at dette - i lighed med tidligere år - vil tiltrække en meget bred kreds af byggebranchens fagfolk.


læs mere

sitelist.html