Kommende arrangementerGennemførte arrangementerDansk BetondagTemadag

Køge Kyst P/S, 15. november 2017, kl. 16-19:00 - Havnen 39, 4600 Køge

Dansk Betonforening afholder netværks gå-hjem møde.

Vi tager til Køge for at høre om udviklingen i Køge og de mange projekter der udføres i disse år.
Mange af dem med store mængder af beton hvoraf flere kan nævnes - Ny togstation Køge Nord, Supersygehus Køge, Køge Kyst projekterne - boliger, erhverv, infrastruktur m.m.

Der er gået mange m³ beton i projekterne og flere kommer til.

På nærværende møde skal vi høre og ud på en lille gåtur og se i praksis nogle af de projekter der er udført og se nogle af de områder hvor der vil ske yderligere opførelse af byggeri, hvor Køge Kyst er koordinator af alle projekter.

Der er store fagtekniske udfordringer i området med havvandet og hvorledes projekterne løser disse kan du ligeledes høre om på mødet.

Det er store arealer der udvikles både mht. infrastruktur og boliger, parkeringshus, station, parkeringsområde, udbygning af rådhus m.m.

Herudover udbygges havneområde, lystbådehavn og rekreative områder.

Du vil kunne høre om klimatiltag i forbindelse med projekterne, og hvorledes Køge Kyst har arbejdet med det.

Køge Kyst projekter kan ses på www.koegekyst.dk

Kl. 16.00
Vi mødes ved Køge Kyst kontor på Køge Havn og hører om de overordnede projekt udviklingsplaner v/ Køge Kyst. Jens Møller

Derefter tager vi en gå-rundtur på ca. 45-60 min.

Ca. kl 17.45
Netværk med dine kollegaer på Skipperkroen på Køge Havn over maden og kom med en ny ide til et arrangement.

Ca. Kl. 19.00
Tak for i dag - eller når du har lyst til at gå hjem!

Prisen inkl. Stegt flæsk med kartofler/persillesovs og 1 øl/vand.

Ledsager må gerne medbringes. (tilmeldes og betaler som ikke medlem).

Kontaktperson:
Lisbeth Dahl Jørgensen tlf 42501664. (skriv en sms, hvis du er forsinket eller bliver forhindret, så vi ikke står og venter forgæves). Telefonen vil være på lydløs, så læg evt. en besked.

Parkering kan ske ved stationen på den side der vender mod havnen.

sitelist.html