• Øvrige

Byggepladsbesøg på B313 på DTU

Tid og sted
DTU,
Nordvej,
Bygning 120E,
Kongens Lyngby

Bygning 313 'Climate Challenge Laboratory' på DTU er et avanceret byggeri, hvor beton og træ mødes i en unik blanding af materialer, som fx beton og træ og det er et pionerprojekt indenfor bæredygtigt og avanceret byggeri.

Byggeriet af B313 er i fuld gang på DTU og er et byggeri med en unik blanding af materialer, som fx beton og træ og det er et pionerprojekt indenfor bæredygtigt og avanceret byggeri.

Byggeriet er på et stadie nu, hvor det er velegnet som inspiration for yngre studerende og hvor en lang række aspekter, udfordringer og muligheder i byggeriet kan iagttages. Besøget giver dig en unik mulighed for at få et førstehåndsindtryk af en aktiv byggeplads og se de tekniske og ingeniørmæssige aspekter af et stort byggeprojekt.

Artelia er rådgivende ingeniør på projektet og vil give en kort introduktion til projektet og forklare de mange udfordringer og løsningsmuligheder. Der skal fx. kunne anvendes særdeles vibrationsfølsomt udstyr i den nye bygning, der skal bygges meget højt i træ med at flot atrium med den medfølgende brandsikkerhedsudfordring, det lette højhus skal være stabilt overfor stormvejr og sådan er der mange, mange andre udfordringer. Avanceret byggeri giver behov for intelligente løsninger.

Kom og hør om visionerne, udfordringerne og mulighederne - og ikke mindst så kan I få et indtryk af hvor komplekst et byggeprojekt er. Vi får også en rundvisning på byggepladsen (bemærk at det er en aktiv byggeplads og der er derfor sikkerhedskrav og restriktioner på hvor vi kan færdes sikkert)

Arrangementet er målrettet nystartede studerende.